Word de e-mail niet correct getoond? Bekijk deze in uw browser.
Toekomst met MS    
Datum 19 februari 2013
Uitgave 01

 
Nieuwsbrief in een nieuw jasje
Denk met ons mee in de patientenadviesraad
Je eigen recept van een topkok
Tip of vraag?

Template
 
Nieuwsbrief in een nieuw jasje
Het is al weer enige tijd geleden dat je de laatste ToekomstmetMS-nieuwsbrief van Biogen Idec ontving. We hebben de nieuwsbrief inmiddels in een nieuw jasje gestoken.  Behalve dat we aangeven wat er vernieuwd is op de website www.toekomstmetms.nl besteden we in de nieuwsbrief ook aandacht aan actuele zaken. Daarnaast zullen onderwerpen worden besproken waar iedereen mee te maken kan krijgen.  Hierbij kan je denken aan: Hoe wordt de diagnose gesteld of wat zijn symptomen van MS en wat kan daaraan worden gedaan.  Bijvoorbeeld over "MS en sport" of "MS en voeding" bestaan ook veel vragen. Daar gaan we ook aandacht aan besteden. Natuurlijk bieden we iedereen de gelegenheid tips te geven en vragen te stellen.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kan je afmelden door middel van de knop onderaan dit bericht.
 

 
 
Template  
Denk met ons mee in de patientenadviesraad
Voor mensen met MS is duidelijkheid en goede voorlichting van groot belang. Biogen Idec wil daarom graag weten wat er leeft en samen met hen werken aan goede informatie. Tijdens maximaal drie bijeenkomsten per jaar willen we ervaringen uitwisselen. Daarnaast vragen wij mensen met MS om advies, bijvoorbeeld over ons informatiemateriaal of de bijeenkomsten die wij organiseren.

Vind jij het interessant mee te denken en gevraagd en ongevraagd advies te geven? Meld je dan nu aan voor de Patiëntenraad. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info.nederland@biogenidec.com. Afhankelijk van jouw voorkeuren die je kunt aangeven, kan je voor een of meer bijeenkomsten per jaar door ons worden uitgenodigd. Je ontvangt hiervoor een onkosten- en reiskostenvergoeding. Vanzelfsprekend gebruiken we jouw gegevens alleen voor de Patiëntenraad. Je kunt je altijd afmelden en jouw gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen.
 
 
 
 

 
 
Template

Alfred van Dijk
 
Je eigen recept van een topkok
Over de relatie tussen MS en voeding bestaan veel onduidelijkheden. Een algemene aanname is dat gezonde voeding goed is, zowel voor gezonde mensen als voor mensen met MS. Op de website www.toekomstmetms.nl staat een aantal tips om MS en voeding op een goede manier te combineren.
Maar wat prettig of fijn is blijkt heel persoonlijk te zijn. Er vaak wordt aangegeven dat bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten juist heel prettig zijn of dat iemand die helemaal niet verdraagt. Wij stelllen daarom de lezers en lezeressen van de nieuwsbrief van www.toekomstmetms.nl in de gelegenheid een recept te krijgen van ‘onze’ topkok Alfred van Dijk waarin jouw persoonlijke voorkeuren zijn verwerkt! Alfred van Dijk is de chefkok van restaurant Het Oude Dijkhuys in Lisserbroek.

In februari 2012 won Alfred van Dijk de vijfde Wynand Vogel Bokaal en Alfred, lid van het Nationale Wedstrijdteam, won in januari van dit jaar ook al de Gouden Koksmuts. Ook won hij drie keer de Culinaire Prix Taittinger. Wil jij kans maken op een persoonlijk recept van deze topkok? Geef dan aan waarom jij graag zo’n persoonlijk recept wilt en beschrijf wat je favoriete ingrediënten zijn. Of noem een gerecht waarbij je wilt dat bepaalde ingrediënten worden vervangen. Het kan ook zijn dat er een ingrediënt is waar je wel eens wat anders mee wil doen. Mail dit naar info.nederland@biogenidec.com. Iedere maand kiest Alfred van Dijk een inzending en wie weet ontvang jij zo’n recept.
 
 
 
 

 
 
Template  
Tip of vraag?
Heb je een tip voor andere mensen met MS of wil je anderen een vraag stellen? Laat het ons weten voor de rubriek Tip of Vraag. Samen weten we vaak meer dan alleen. Stuur je tip of vraag
 
 
 
 

 
 
 
Biogen ©Biogen Idec International BV | Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Contact